10 February 2011

Мясные трюфеля/ Mince truffles

Мясные трюфеля/ Minced truffles 



ИНГРЕДИЕНТЫ:
мясной фарш(ваш любимый)
луковица, мелко нарезанная
кусочек булочки, вымоченой в молоке и отжатой
1 яйцо
петрушка, укроп, зеленый лук(у меня ничего этого не оказалось)
черный перец, соль по вкусу
молотые сухари
перепелинные яйца, сваренные и очищенные

Разогреваем духовку до 180С. Застилаем противень бумагой для выпечки. Хорошенько смешиваем все ингридиенты(кроме перепелинных яиц). Фарш не должен быть жидким. Берем порцию фарша, в середину кладем перепелинное яйцо и формируем трбфель. Аккуратно обваливаем в сухарях и выкладываем на противень. Выпекаем до зарумянивания. 
Приятного аппетита :)

Ingredients:
Your favorite mince
1 egg
1 onion, finely chopped
1 slice of white bread, infused in milk and finely released of milk
salt and pepper to taste
parsley, dill finely chopped
dried breadcrumbs
quail eggs, cooked

Preheat oven to moderate 180C. Place the paper into baking tray. Combine all ingredients(exсept quail eggs). Take a piece of mince mix, put a quail egg on the middle and shape into truffle. Roll in dried breadcrumbs and put on baking tray. Bake until golden brown. 
linkparty














2 comments:

  1. UUUUMMMMMMMM :0) They look great and have my favorite herbs.I am going to try them out today. Thank you for sharing.

    Warm Hugs,
    Mistyrose

    ReplyDelete
  2. Thanks! Try it, They are so delicious!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...